Uteblivna nyhetsbrev?

Landskapsföreningen skickar ut ungefär fyra nyhetsbrev varje år. Två av dem skickas med posten till alla: VinterNytt med inbetalningsblankett, och VårNytt med kallelse till Årsstämman. Resten av nyhetsbreven går ut som mail till alla som uppgivit mailadress, resten får ett gammaldags brev. Vi gillar mail, det är mycket enklare och billigare. 

Om du inte får dina nyhetsbrev trots att du gjort rätt för dig och betalat årsavgift, kan det bero på att vi har fel adress.

Vanliga brev som inte når avsändaren kommer tillbaka till oss, och vi gör vårt bästa för att ta reda på den nya adressen.  

Mailen ,däremot, är det värre med. Beroende på var det hamnar behandlas det olika. En de studsar tillbaka, andra försvinner spårlöst i den väldiga cyberrymden. I inget av fallen kan vi skicka mailet till dig . I de fall vi vet att du inte fått mailet skickar vi brev, i annat fall är vi ju lyckligt ovetande.

Så om du inte får dina mail, vänligen skicka ett mail till ekonomi@vglf.se och berätta att du nu har ändrat mailadress. Och vi är ju jättetacksamma om du anmäler vanlig flyttning också förstås. Via post till Västgöra Nations Landskapsförening, Slottsgränd 12, 753 09 Uppsala eller mail ekonomi@vglf.se. Tack!

Sekreteraren Maria Wold-Troell